Kodėl virtuvės šefai ir restoranų vadovai renkasi ekologiškus produktus?

2024-06-21 18:00

Kitoks kvapas ir kitoks skonis – pagrindinės priežastys, skatinančios restoranų vadovus ir jų šefus rinktis ekologišką mėsą, daržoves ar pieno produktus. Restoranų svečiai iškart pastebi, kad patiekalas – kitoks.

Tai neturėtų stebinti, nes ekologiniame ūkyje žemės ūkio produktai auginami nenaudojant sintetinių trąšų, pesticidų, augimo stimuliatorių.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.