Video
Audio

Aptarė J. Bideno ir D. Trumpo užmojus artėjant rinkimams: išskyrė lyderio požiūrį, kuris prilygtų šalies stiprybei

JAV prezidentas Joe Bidenas griežtai sukritikavo savo pirmtako ir konkurento būsimuose rinkimuose Donaldo Trumpo susitikimą su Vengrijos premjeru Viktoru Orbanu. „Ar žinote, su kuo jis šiandien susitinka Mar a Lago?“ – klausė J. Bidenas penktadienį (kovo 8 d.) rinkimų kampanijos renginyje Filadelfijoje, turėdamas omenyje D. Trumpą ir jo privačią rezidenciją Floridos valstijoje. – Su V. Orbanu iš Vengrijos, kuris pareiškė netikįs, jog demokratija funkcionuoja ir kuris siekia diktatūros“.

D. Trumpas vaizdo įraše užfiksuotoje kalboje gyrė svečią. Nėra geresnio lyderio už Viktorą Orbaną, jis fantastiškas, sakė dešinysis populistas, kuris lapkričio 5 d. vyksiančiuose JAV prezidento rinkimuose mes iššūkį J. Bidenui. Jei V. Orbanas ką nors pasako, tai tada taip ir atsitinka, tęsė D. Trumas ir pridūrė: „Jis yra bosas“.

Publicistas Aidas Puklevičius apžvelgė, kam D. Trumpui reikalingas V. Orbanas ir išskyrė abiejų kandidatų į JAV prezidento postą užmojus. Plačiau apie tai laidoje „Nauja diena“ – ją žiūrėkite kiekvieną darbo dieną 13 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją ir platformoje tv.lrytas.lt.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.