Video
Audio

Mano, kad Š. Stepukonio suėmimas – siekis sukelti spaudimą: nereikėtų skubėti su išvadomis

2024-02-13 13:56, atnaujinta 2024-02-13 13:58

Teisėsaugos institucijoms suėmus buvusį „BaltCap“ partnerį Šarūną Stepukonį yra vykdomos kratos, Eltai patvirtino Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) atstovė spaudai Modesta Zdanauskaitė. Visgi, ji negalėjo atskleisti, kur vykdomos šios kratos ar kitų tyrimo detalių.

ELTA primena, kad „BaltCap“ šiuo metu susiduria su reputacijos problemomis, po to, kai pernai lapkritį nutraukė sutartį su buvusiu „BaltCap Infrastructure Fund“ partneriu Š. Stepukoniu. Jis įtariamas pasisavinęs apie 30 mln. eurų, kurių bent dalį galėjo pralošti kazino. Pirmadienį (vasario 12 d.) pranešta, kad Š. Stepukonis yra sulaikytas, teismas jį leido suimti 14 dienų.

Advokatų kontoros „Bartkus ir partneriai“ vadovaujantis partneris, buvęs teisingumo ministras Gintautas Bartkus apžvelgė situaciją ir kokių priemonių gali sulaukti Š. Stepukonis. Plačiau apie tai – laidoje „Nauja diena“. Ją žiūrėkite kiekvieną darbo dieną 13 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją ir platformoje tv.lrytas.lt.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.