Video
Audio

Ž. Pavilionis tikisi NATO šalių aktyvumo: reikia neleisti V. Putinui paralyžiuoti amerikiečių smegenų

Kandidatas į JAV prezidentus Donaldas Trumpas šeštadienį (vasario 10 d.) pareiškė, jog paragins Rusiją pulti savo finansinių įsipareigojimų neįvykdžiusias NATO nares – tai ekstremaliausias jo išpuolis prieš karinį aljansą, kurio atžvilgiu jis jau seniai yra nusiteikęs skeptiškai.

D. Trumpo grasinimas jį vėl išrinkus į JAV prezidentus neginti savo finansinių įsipareigojimų neįvykdžiusių NATO šalių yra neapgalvotas, sekmadienį (vasario 11 d.) pasakė Europos Tarybos pirmininkas Charles'as Michelis. Žygimantas Pavilionis sukritikavo JAV, jog ši, didžiausia demokratinė valstybė, nesugeba paremti Ukrainos tiek, kiek tą jau daro Europos Sąjungos valstybės bei išreiškė lūkesčius dėl didesnio NATO šalių aktyvumo.

Paramą Ukrainai, D. Trumpo pasisakymą bei Vladimiro Putino veiksmus laidoje „Nauja diena“ aptarė Seimo užsienio reikalų komiteto pirmininkas Žygimantas Pavilionis. Laidą „Nauja diena“ žiūrėkite kiekvieną darbo dieną 13 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją ir platformoje tv.lrytas.lt.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.