Video
Audio

Atsakė, ką mano apie G. Nausėdos ir G. Landsbergio susitikimą: prezidento vaidmenį prilygino komunikaciniam žaidimui

2024-02-07 14:16, atnaujinta 2024-02-07 14:22

Prezidentūroje trečiadienį buvo bandoma malšinti susikaupusias įtampas tarp šalies vadovo Gitano Nausėdos ir užsienio reikalų ministro Gabrieliaus Landsbergio. Ministro iniciatyva surengtas susitikimas, kuriame buvo siekiama išspręsti įstrigusį ambasadorių skyrimo klausimą bei ambasadoriaus Eitvydo Bajarūno likimą.

Susitikimo iniciatoriumi tapo G. Landsbergis, prezidento patarėjams garsiai prabilus, kad G. Nausėdos išreikštas pasitikėjimas yra žinutė ministrui, jog šis turėtų pirmas imtis veiksmų. Po kiek ilgiau nei valandą trukusio pokalbio išėjęs G.Landsbergis jokių konkrečių detalių nepateikė, sakė, kad įvyko „pirmas pokalbis“ dėl ambasadorių.

Naujienų agentūros ELTA vadovas Vytautas Bruveris laidoje „Nauja diena“ teigė, jog G. Nausėda šiuo susitikimu norėjo pasirodyti, jog yra stipresnis ir tokį prezidento vaidmenį prilygino komunikaciniam žaidimui. Plačiau apie tai laidoje „Nauja diena“. Ją žiūrėkite kiekvieną darbo dieną 13 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją ir platformoje tv.lrytas.lt.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.