Parodė „Zuikio daržą“ atvykusių griauti asmenų „kultūrą“: eilė keiksmų ir siūlymas į galvą paleisti plytą

Lrytas.tv ir Vidmante Martikonyte

2024-02-03 10:35, atnaujinta 2024-02-03 10:36

Nidos simboliu vadinamas „Zuikio daržas“ jau skaičiuoja paskutines minutes: jį griauna čia pat atvykusi ir nieko neįspėjusi technika. Nidoje daugiau nei dešimtmetį gyvuojanti kavinė „Zuikio daržas“ priklauso Vidmantės Martikonytės-Medišauskienės sesers Gintarės širdies draugui Vytautui Navickui. Tad natūralu, kad V. Martikonytė-Medišauskienė šią vietą itin mylėjo ir vasaromis čia praleisdavo labai daug laiko.

Prieš savaitę, nieko neįspėjus, atvyko daugybė technikos ir pradėjo griauti namelius. Nors leidimas nugriauti vieną namelį buvo išduotas 2018-aisiais, šiandien, be jokio įspėjimo griaunami visi penki. Pamatę, kas vyksta su numylėtu „Zuikio daržu“, čia pat iškart atvyko ir jo įkūrėjas, ir Vidmantės sesuo, kuri sulaukė grasinimo gauti per galvą iš plytos. Tačiau tai dar ne viskas. Anot žinomos moters, atsiųsta technika griovė ne tik namelius, bet ir pjovė medžius.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.