Video
Audio

S. Skvernelis aptarė rezonansinį mergaitės pagrobimą: sąmokslo teorijų skleidimas – dažnas įvykis

2024-01-10 13:25, atnaujinta 2024-01-10 13:26

Nuo sekmadienio vakaro ieškota Kaune dingusi devynmetė mergaitė Agota rasta gyva, tai portalui lrytas.lt patvirtino Kauno apskrities apskrities VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė. Mažametė buvo rasta viename garažų Technikos gatvėje – pirminiais duomenims, ten pagrobėjas ją ir laikė prievarta uždaręs. Šis garažas yra visai netoli nuo Chemijos gatvėje esančio autobusų sustojimo, kur, kaip įtariama, mergaitę pagrobė automobiliu atvykęs vyras.

Generalinis policijos komisaras Renatas Požėla sako, kad Lietuva yra saugi šalis, tačiau nepaisant to, tokių įvykių, koks nutiko su 9-metės pagrobimu Kaune, vis dar pasitaiko. Tad mūsų visų, o ypač vaikų saugumas priklauso ne tik nuo policijos.

Buvęs policijos generalinis komisaras Saulius Skvernelis įvertino vaiko pagrobimo situaciją. Plačiau apie tai laidoje „Nauja diena“. Ją žiūrėkite kiekvieną darbo dieną 13 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją ir platformoje tv.lrytas.lt.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.