Video
Audio

Pastebi, kad Vakarai praranda gebėjimą diktuoti tvarką pasaulyje: neabejoja, kad įtampa nemažės

JAV ambasadorė Ukrainoje Bridget Brink pakomentavo naują masinę Rusijos raketų ataką antradienį (sausio 2 d.), praneša portalas „eurointegration“. „Putinas pasitinka 2024-uosius, leisdamas raketas į Kyjivą ir visą šalį, o milijonai ukrainiečių vėl glaudžiasi slėptuvėse stojus šaltiems orams“, – parašė diplomatė socialiniame tinkle X. Ji pridūrė, kad rytą Kyjive buvo girdėti garsūs sprogimai.

Tuo tarpu praėjus vos kelioms minutėms nuo 2024 m. pradžios Izraelis perėmė mažiausiai 12 iš Gazos Ruožo paleistų raketų. Visuose pietiniuose ir centriniuose Izraelio regionuose buvo girdėti sirenos. Izraelio karas Gazos Ruože tęsis visus 2024 metus, todėl jam reikės dešimčių tūkstančių rezervistų, naujametiniame pranešime teigė kariuomenės atstovas spaudai.

Politologė Margarita Šešelgytė apžvelgė, ar 2024-aisiais įtampa pasaulyje mažės ir kokie svarbus veiksniai tai nulems. Laidą „Nauja diena“ žiūrėkite kiekvieną darbo dieną 13 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją ir platformoje tv.lrytas.lt.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.