Kretingoje vaizdai kaip Venecijoje: užfiksavo smarkiai patvinusias gatves

2023-11-08 11:12, atnaujinta 2023-11-08 11:13

Kol dalis Lietuvos bent retkarčiais gali atsipūsti nuo lietaus ir darganos, Vakarų Lietuvą liūtys merkia lyg vasarą. „Visą naktį ir dieną pila be gailesčio, greit būsime kaip Venecijoje“, – antradienį dalinosi Kretingos rajono gyventoja A. Narvaišaitė–Retkienė, o trečiadienį gyventojai toliau dalinasi, atrodo, dar smarkiau patvinusiomis gatvėmis.

Kiemuose jau telkšo didžiulės balos, tvinsta gatvės, dalis kiemų sunkiai išvažiuojami, o Kretingos rajono savivaldybės meras Antanas Kalnius antradienį pranešė, kad užsipildė ir vandens surinkimo kolektoriai. „Po nakties situacija tik blogėja“, – trečiadienį patvinusių gatvių vaizdais dalinasi Tomas Sireikis.

„Orai ir klimatas“ grupės specialistai rašė, kad neveltui miestui su iškritusių kritulių kiekiu susitvarkyti tampa vis sunkiau. Praėjus vos pirmai lapkričio savaitei, mieste iškrito jau beveik viso mėnesio kritulių norma.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.