Video
Audio

Pastebi, kad galimybių langas teroristų kovotojams Izraelyje buvo plačiai pravertas: pirštu beda į B. Netanyahu

2023-10-10 14:14, atnaujinta 2023-10-10 14:32

Šeštadienio rytą iš blokuojamo Gazos Ruožo Izraelio link paleista tūkstančiai raketų. Vėliau „Hamas“ kovotojai iš Gazos įžengė į Izraelio teritoriją. Kai kurių analitikų teigimu, netikėta „Hamas“ ataka per didžiausią religinę šventę Jom Kipurą amžiams įsimins kaip viena didžiausių Izraelio žvalgybos nesėkmių. Izraelis turi bene plačiausias ir geriausiai finansuojamas žvalgybos tarnybas Artimuosiuose Rytuose. Šalies sekimo technologijų pramonė, kaip parodė šnipinėjimo programos „Pegasus“ skandalas, yra viena pažangiausių pasaulyje.

Žurnalistas, rašytojas, knygos „Gaono kodas“ autorius Rytis Sabas laidoje „Nauja diena“ aptarė įsiplieskusio konflikto Izraelyje priežastis ir pasidalijo galimais aspektais, nulėmusiais greitą „Hamas“ kovotojų įsiveržimą. Plačiau apie tai laidoje, ją žiūrėkite kiekvieną darbo dieną 13 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją ir platformoje tv.lrytas.lt.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.