Klaipėdos kriminalistai su įkalčiais sulaikė galimai narkotines medžiagas platinusį nepilnametį

Lrytas.tv ir Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas

2023-09-14 10:55

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos (KPONTV) pareigūnai antrą kartą per kelis mėnesius su įkalčiais sulaikė nepilnametį, įtariama platinusį narkotines medžiagas. 2023 m. birželio mėn. užfiksuota, kaip jis Klaipėdoje įtariama pardavė kitam asmeniui kanapių.

2023 m. rugpjūčio mėn. pabaigoje Klaipėdoje pareigūnai antrą kartą sulaikė šį nepilnametį, pas kurį asmens kratos metu rado įtariama platinimui paruoštų kanapių, peilį bei dujų balionėlį. Atlikus kratą jo gyvenamojoje vietoje, rasta įtariama kanapių ir elektroninės svarstyklės.

Jaunuoliui pareikštas įtarimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti ir jų platinimo, jis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Vėliau įtariamajam paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir nepilnamečio atidavimas prižiūrėti.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.