Video
Audio

Apžvelgė artėsiančias Lietuvos rungtynes su Juodkalnija: bijoti būtų keista

NBA veteranui Nikolai Vučevičiui ir jo bendražygiams iš Juodkalnijos rinktinės dvi pergalės, pasiektos pasaulio vyrų krepšinio pirmenybėse, suteikė sparnus. Vis dėlto juodkalniečiai pripažįsta, kad antradienį favoritai bus ne jie, bet Lietuvos rinktinė. Antradienį Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei prasideda tikrosios pasaulio pirmenybės. Lietuviai, be vargo įveikę žymiai silpnesnes Egipto ir Meksikos rinktines, Pasajaus „Mall of Asia“ arenoje D grupės trečiojo turo rungtynėse susitiks su Juodkalnijos rinktine, kuri šios dvikovos link taip pat judėjo tvirtais žingsniais.

Lietuvos rinktinių 3x3 treneris Dainius Novickas laidoje „Nauja diena“ pasidalijo įžvalgomis apie netrukus vyksiančias Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rungtynes su Juodkalnija. Plačiau apie tai laidoje „Nauja diena“, ją žiūrėkite kiekvieną darbo dieną 13 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją ir platformoje tv.lrytas.lt.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.