A. Zuokas pripažįsta pralaimėjimą: užsiminė apie dalyvavimą Seimo rinimuose ir siuntė sveikinimus V. Benkunskui

Lrytas.tv

2023-03-20 00:01

Vilniaus miesto mero posto siekęs partijos „Laisvė ir teisingumas“ kandidatas Artūras Zuokas dar nesulaukus paskutinių rezultatų jau pripažino pralaimėjęs šiuos rinkimus. A. Zuokas pasveikino konservatorių kandidatą Valdą Benkunską su pergale ir pranešė ketinantis kandidatuoti Seimo rinkimuose. „Tendencijos jau yra pakankamai aiškios. Mieli vilniečiai, ačiū už pasitikėjimą, bet šių rinkimų aš nelaimėjau. Sveikinu V. Benkunską tapus Vilniaus miesto meru“, – augant atotrūkiui tarp jo ir V.Benkunsko paskelbė A. Zuokas.

Nors neslėpė apmaudo, politikas atkreipė dėmesį, kad toks buvo vilniečių pasirinkimas, su kuriuo jam teks susitaikyti. „Negaliu sakyti, kad skaudu. Žinote, čia ne mirties ir gyvybės klausimas. Aišku, esu efektyvus, žinau, ką galėčiau padaryti šiam miestui, kurį labai myliu, ir tikrai su savo komanda galėtume padaryti daug daugiau. Bet yra demokratijos taisyklės. Rinkėjas sprendžia, ko jis nori“, – kalbėjo A. Zuokas. Ko palinkėtų V. Benkunskui? „Suburti gerą koaliciją ir gero darbo“, – linkėjimus konservatoriui pasiuntė jis.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.