Šilutės gyventojai kenčia nuo potvynių: užfiksavo, kaip atrodo užlieta kelio atkarpa

Skaitytojo turinys

2023-02-04 18:57

Pamario gyventojai jau skaičiuoja pirmojo šių metų potvynio padarinius ir patirtus nuostolius. Sausio pabaigoje Šilutės rajone prasidėjęs potvynis apsėmė net keliasdešimt aplinkinių sodybų ir keliolika kaimų, kai kurie keliai tapo nepravažiuojami.

Potvynio užlietame Šilutės rajone ties Paleičių kaimu šilutiškis su sūnumi, automobiliu „Hyundai“ mėginę įveikti aplietą kelią, išgyveno tikrą pragarą. Automobilis nuskendo. Vairuotojas pagalbos ieškojo tiesiog plaukdamas į krantą, o jo sūnų nuo automobilio stogo nukėlė valtimi atplaukę vietos gyventojai. Vyrai pateko į ligoninę. Vandeniui pradėjus plauti kelią, čia taip pat nuskendo „Mercedes-Benz“, kurį savininkas buvo tvarkingai palikęs kelkraštyje.

„Bendraukime“ skaitytojai nufilmavo, kaip dar prieš porą dienų atrodė potvynio užlieta kelio atkarpa Šilutė – Paleičiai. Žmonės piktinosi, kad senas kelias po rekonstrukcijos neatlaikė net pirmo potvynio.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.