Video
Audio

Įvertino Lietuvos apmokėtas „Financial Times“ publikacijas: įžvelgia nacionalinio nepilnavertiškumo problemą

Šią savaitę britų portalo „Financial Times“ paskelbta speciali publikacijų serija apie Lietuvą buvo apmokėta viešosios įstaigos „Investuok Lietuvoje“, skelbia naujienų portalas „Delfi“. Kaip skelbia portalas, šių metų lapkritį „Investuok Lietuvoje“ ir „Financial Times“ sudarė 56,8 tūkst. eurų (su PVM) vertės sutartį ir įsigijo turinio kampanijos paslaugas. Numatytas kampanijos laikas nuo lapkričio 24 iki kitų metų sausio 24 dienos.

Britų „Financial Times“ skiltyje „Special Reports“ pasirodė septynios publikacijos apie Lietuvą – šalies laikyseną tarptautinėje arenoje, proveržį finansinių technologijų srityje, fotografų pasiekimus, Suvalkų koridorių, energetinę nepriklausomybę nuo Rusijos, krepšinį ir pirmąjį Lietuvos vienaragį „Vinted“.

Komunikacijos specialistas Aidas Puklevičius įvertino Lietuvos apmokėtas „Financial Times“ publikacijas ir mano, kad po kelių dienų iškils kitas apkalbų objektas. Plačiau apie tai – laidoje „Nauja diena“. Laidą žiūrėkite kiekvieną darbo dieną 13:00 valandą per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.