Stebina ne tik išskirtinės kokybės daržovių gausa, bet ir mažiausieji augintojų pagalbininkai: nustebsite, kas jie tokie

Partnerio turinys

2021-05-28 10:56

Nors šis pavasaris labai šaltas, lietingas ir nedėkingas žemdirbystės darbams, tai netrukdo patyrusiems ūkininkams sėti daržoves, sodinti bulves ir kitas kultūras. Štai Tvibiuose, Šiaulių raj., nuo 2003-iųjų metų ūkininkaujantis Antanas Baliutavičius vos tik sulaukęs saulėtos dienos su pažangios technikos pagalba kibo į bulvių, kopūstų ir morkų sodinimo darbus. Šiame nacionalinės kokybės produkcijos sertifikuotame ūkyje taip pat auginami burokėliai, agurkai, moliūgai, cukinijos, įvairiausių rūšių salotos, špinatai ir kitos daržovės. Čia auginamoms daržovėms taikoma sėjomaina, kad nenualinti žemės, auginamos žaliosios trąšos, kurios prieš sodinant daržoves yra apariamos, atliekami dirvos tyrimai, kad būtų nustatoma ko žemei trūksta ir ko įdėti, kad užaugusi daržovė būtų tikrai naudinga žmogaus organizmui, o ūkininko šiltnamyje neapseinama be mažiausiųjų šio ūkio pagalbininkų – Kalifornijos sliekų atliekamo darbo.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.