Velykų savaitę policija žada dirbti maksimaliomis pajėgomis: ne tik budės kelių postuose, bet ir kontroliuos žmonių susibūrimus

2021-03-30 16:14, atnaujinta 2021-03-30 17:14

Šią savaitę valdžiai įvedus judėjimo ribojimus tarp savivaldybių, išskyrus žiedines, Velykų savaitgalį policija žada dirbti maksimaliomis pajėgomis, ir tikrinti bandančius kirsti savo rajono ribas dar akyliau. Pareigūnai ne tik budės kelių postuose prie pagrindinių kelių, bet ir kontroliuos žmonių susibūrimus, viešąsias erdves. Tačiau ir dabar ir per Velykas kontaktuojantys su žmonėmis dauguma pareigūnų dar tik laukia skiepų nuo koronaviruso. Policijos profsąjungos skaičiuoja, kad šiandien yra paskiepyta apie aštuntadalis pareigūnų atskirose savivaldybėse ir už tai reikia dėkoti savivaldybėms, kurios pakvietė pasiskiepyti pareigūnus Astrazeneca vakcina, kurios atsisakė senjorai. Šiuo metu policijos pareigūnai šalyje neskiepijami, nes juos skiepų prioritetų sąraše aplenkė pedagogai ir abiturientai.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.