Šviežių žuvų kelias nuo laivo iki prekybos vitrinos ir vartotojo stalo gali trukti parą ar kelias

2020-12-03 16:13, atnaujinta 2020-12-03 16:25

Šviežių žuvų kelias nuo laivo iki prekybos vitrinos ir vartotojo stalo gali trukti parą ar kelias, jei perkama Baltijos jūroje sužvejota žuvis. Tik sugautos žuvys turi būti kuo skubiau atšaldomos ir laikomos tirpstančio ledo temperatūroje – maždaug 0 laipsnių temperatūroje.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.