Maisto iššūkis, kurį išspręstų ne kiekvienas

Lrytas.lt

2018-10-03 11:44

Kviečių, miežių, rugių baltymo gliuteno netoleravimu pasižymi 1 iš 100 žmonių. Išgirdus tokią diagnozę, tiesiog sutrinkama ir nebežinoma, ką valgyti. Klaipėdietė Loreta Želnienė suprato, jog dėl dukros alergijos radikaliai teks keisti šeimos mitybos įpročius. Bet tai klaipėdietės, „Namų be gliuteno“ įkūrėjos, neišgąsdino. Priešingai – netgi įkvėpė. Sukaupta kulinarinė patirtis buvo tas žinių bagažas, kurį moteris panaudojo kurdama savo verslą bei dalydamasi ja su kitais. Išskirtinės ir kol kas vienintelės tokios Lietuvoje kepyklėlės bei kavinės istorija – jau šį šeštadienį, spalio 6 d., TV3 laidoje „Misija: dirbame sau“ 11:00 val.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.