Barbekiu meistrai pastebi lietuvių daromas klaidas, keliančias pavojų sveikatai

Prasidėjus vasaros sezonui, žmonės vis dažniau iškylauja ir mėgaujasi gamtoje paruoštu maistu. Barbekiu kepimo meistrai pastebi, kad dauguma lietuvių gamtoje nemoka tinkamai iškepti mėsos ar žuvies, tą patį galima pasakyti ir apie produktų marinavimą. Nors galima išgirsti nuomonę, kad patiekalai kepti ant griliaus gali būti kenksmingi sveikatai, mitybos specialistė tvirtino, kad pavojingas ne pats maisto ruošimo būdas, o netinkamas marinavimas, o ypač pavojingas apdegęs maistas.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.