Lietuvius žydų žudikais išvadinęs Izraelio pilietis sulaukė bausmės

Lrytas.lt

2017-08-11 17:09, atnaujinta 2017-08-11 17:13

Kaune nuteistas girtas nemenką sąmyšį oro uoste sukėlęs ir ginklą iš policijos pareigūnų atimti bandęs 66 metų Izraelio pilietis. Vladimirui Rozentaliui incidentas kainuos beveik keturis tūkstančius eurų. Dėl pasipriešinimo pareigūnams ir svetimo turto sugadinimo teismas vyrui skyrė kone trijų tūkstančių eurų baudą, Dar beveik pusantrio tūkstančio eurų jis privalės sumokėti policijai už suplėšytą patrulio uniformą, sugadintą raciją ir patrulio patirtą neturtinę žalą.
Tokią kainą Izraelio pensininkas privalės sumokėti po 8 bokalų alus, išgertų oro uoste. Įkaušęs vyras aplinkinius oro uoste apšaukė žydų, jo šeimos žudikais. Iš Karmėlavos pristatytas į Kauną, V.Rozentalis bandė iš patrulio dėklo ištraukti ginklą, nuo liemenės nuplėšė raciją. Pareigūnui kliuvo spyris į koją, nesėkmingai taikytasi smogti ir į galvą. Po incidento pensininkui iš Izraelio nustatytas beveik trijų promilių girtumas.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.