Etnologai pataria, ką gaminti ir kaip burtis per Kūčias

„Lietuvos ryto“ televizija

2016-12-24 11:36, atnaujinta 2016-12-27 15:39

Ant Kūčių stalo iš grūdų gaminta kūčia, šilta barščių sriuba ir kūčiukai – šių pagrindinių patiekalų ruošiant šventę pataria nepamiršti etnologai ir maisto gaminimo žinovai. Visa kita – šeimininkių sumanumo reikalas. Kad šeimoje vyrautų darna dar prieš vaišinantis visiems kartu reikėtų suvalgyti ne tik kalėdaitį, bet ir vieną obuolį. O po maisto nepamiršti burtų.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.