Vykdomas tyrimas dėl įtariamo sukčiavimo laidojimo paslaugų įmonėse: atlikta apie 60 kratų

Klaipėdos apskr. VPK

2023-06-27 12:10

Klaipėdos apskr. vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės policijos ekonominių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl įtariamo neteisingų duomenų apie pajamas, pelną ar turtą pateikimo, apgaulingo apskaitos tvarkymo laidojimo paslaugų įmonėse, veikiančiose skirtinguose Lietuvos miestuose.

Siekdami atskleisti galimai vykdomas nusikalstamas veikas pareigūnai šį mėnesį atliko apie 60 kratų Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Kauno ir Vilniaus apskrityse, kurių metu dalyvavo ne mažiau kaip 250 pareigūnų. Kratų metu, kurios buvo atliekamos įmonių patalpose, įtariamųjų gyvenamosiose vietose bei kitur, buvo rasta apie 100 000 eurų grynųjų pinigų bei daug tyrimui reikšmingų finansinės apskaitos dokumentų bei kitų duomenų. Šiuo metu įtarimai dėl ekonominių finansinių veikų yra pareikšti 19-ai fizinių asmenų. Ikiteisminio tyrimo metu atitinkamais prokuroro nutarimais įtariamiesiems buvo apribotos jų nuosavybės teisės į maždaug 370 000 eurų vertės turtą.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.