Lietuvoje ir Ispanijoje veikusio narkotikų prekeivių susivienijimo byla keliauja į teismą: visi septyni įtariamieji – teisti

Lrytas.tv ir BNS

2023-01-16 12:20

Teismui perduota nusikalstamo susivienijimo, įtariamo disponavimu dideliu kiekiu narkotikų ir šaudmenų, byla. Iš viso dėl labai sunkių nusikaltimų kaltinimai pareikšti septyniems asmenims, dalyvavusiems K. K. suburtoje grupuotėje. Kiti kaltinamieji buvo atsakingi už narkotinių ir psichotropinių medžiagų įgijimą dideliais ir labai dideliais kiekiais, jų laikymą, perpakavimą į mažesnius kiekius bei jų pardavimą Kauno mieste bei apskrityje.

Septyni organizuotos grupės nariai nuo 2019 metų pradžios iki 2021 metų lapkričio disponavo labai dideliais kiekiais kanapių, kokaino ir ekstazi, šaunamaisiais ginklais bei labai dideliu kiekiu šaudmenų. „Praktiškai visi galimo nusikalstamo susivienijimo dalyviai – teisti“, – pirmadienį spaudos konferencijoje sakė Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorė Nomeda Urbonavičienė.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.