Už proveržį farmacijos srityje apdovanotam „Delta Biosciences“ ambicijų nestinga: ateities užmojai kelia nuostabą

Jaunųjų talentų pasiekimų šviesoje Lietuva vertinama kaip šalis, kurioje gali gimti inovacijos, svariai prisidedančios prie pasaulinių civilizacijos pokyčių. Reikšmingų atradimų istorijoje jau įrašytas ir startuolio „Delta Biosciences“ vardas – neseniai ES fondų finansuojamą projektą įgyvendinusi komanda įvertinta už proveržį farmacijos srityje ir kaip startuolis, atrinkta į Europos inovacijų ir technologijų instituto sveikatos akseleratoriaus „Catapult“ pusfinalį.

Pašnekovai teigia, kad ambicijų veikti jiems netrūksta, o atsigręžę į rezultatus, pasiektus po trijų metų darbo, pozityviai žvelgia į ateitį, neabejodami, jog „Europos burių 2022“ titulas buvo puikus įvertinimas, skatinantis judėti pirmyn. „Europos burės“ kasmet kviečia išrinkti geriausius ES fondų investicijų Lietuvoje projektus. Registruotis į projektą galite ir šiais metais: https://projektas.lrytas.lt/europos-bures-2023/

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.