VDU mokslininkai sukūrė unikalų užkandį – liofilizuotą jogurtą: naudotos netradicinės maisto žaliavos

Loreta Mačiulienė

2022-10-15 14:13, atnaujinta 2022-10-15 16:58

Ateities maistą ar ekologiškus produktus kuriantys mokslininkai pristato keturių skonių sausąjį, arba liofilizuotą jogurtą ir produktus iš juodųjų plokščiamusių lervų. Iš pastarųjų gaminamų produktų jau galima įsigyti. O sausųjų jogurtų kasnelių gamyba, tikimasi, prasidės netrukus. Šiuos produktus kartu su partneriais sukūrė Vytauto Didžiojo universiteto Žemės ūkio akademijos mokslininkai.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.