Transporto inovacijos laidoje „INOprogresas”

Lrytas.lt

2017-11-02 10:55

Transporto pramonė, kaip ir daugelis kitų, žengia į priekį su sparčiai besivystančiomis technologijomis, todėl kasdien keičiasi ir tobulėja. Naujos vizijos jau pasiekiamos ranka, tačiau apie tai žino nepakankamai žmonių. Šiandien pasaulyje turime itin daug inovatyvių produktų, kurie skirti pagerinti mūsų gyvenimą.

Lietuvoje, kaip ir išsivysčiusiose Vakarų šalyse, transporto srities atstovai buriasi į naujas komandas, ieško inovatyvių sprendimų, generuoja ir stengiasi realizuoti savo idėjas siekdami sukurti naujus produktus, kurie galėtų pasitarnauti visų mūsų labui. Degalus tausojančios, maksimaliai nuo vagysčių apsaugotos, ekonomiškos ir minimaliai aplinkai kenkiančios transporto priemonės jau virtusios realybe. Todėl ypač svarbu kalbėti apie šiuolaikines transporto inovacijas Lietuvoje ir iš pirmų lūpų išgirsti apie naujausius lietuvių kuriamus planus bei projektus, kurių dėka galime imtis iniciatyvos palaipsniui keičiant gyvenimo ir susisiekimo įpročius.

Nepraleiskite progos pamatyti laidą „INOprogresas“ su Vytaru Radzevičiumi, kurioje bus pristatomos pačių lietuvių sukurtos transporto srities inovacijos.

Pilną laidą galite peržiūrėti čia: https://tv.lrytas.lt/zinios/it-ir-mokslas/2017/10/28/news/keliones-kryptis-transporto-inovacijos-3292825/

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.