Išbandyti „iPhone 8“ ir „iPhone 8 Plus“ nustebino greičiu

Lrytas.lt

2017-10-05 10:29, atnaujinta 2017-10-05 11:09

Telefonuose įdiegiamos fotokameros – vienas tų dalykėlių, kurie tobulėja nuolat, ir būtent dėl gražesnių fotografijų ir ryškesnių asmenukių žmonės keičia telefonus. Ne išimtis ir „iPhone 8“. Jei su senesne karta lyginsite vien tik pagal techninius parametrus, kameros gali pasirodyti vienodos – tie patys 12 megapikselių. Tačiau šioje vietoje ir suklysite, nes nuotraukų kokybę įtakoja ir įrenginio lustas, o šis, kaip minėjome, ypatingai spartus. „iPhone 8“ telefonu fotografuotos nuotraukos atrodo puikiai, ir jei didžioji dalis „Android“ įrenginių fotografuojant paryškina spalvas, „Apple“ siekia išlaikyti natūralumą. Skirtingai nei 8-tukas, „8 Plus“ modelis turi ne tik 12 MP plačiakampę, bet ir teleobjektyvo kamerą. O su ja – prasideda visas smagumas. Ši kamera leidžia ne tik objektą optiškai priartinti du kartus (o skaitmeniniu būdu - 10 kartų), tačiau galėsite fotografuoti ir portreto rėžimu. Šio rėžimo esmė – už sufokusuoto objekto yra išliejamas fonas – panašiai, kaip fotografuojant veidrodiniu fotoaparatu.
Bet taip buvo pernai. Šiemet režimas papildytas „Portreto apšvietimo“ funkcija, leidžiančia sukurti studijinio apšvietimo efektus. Nupasakoti tą sunku, tad tiesiog žvilgtelėkite į mūsų padarytas fotografijas. Jei mėgstate filmuoti, 4K raiška nuo šiol galėsite filmuoti 60 kadrų per sekunde greičiu, o filmuojamą vaizdą sulėtinti iki 240 kadrų per sekundę.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.