Namų įrangos meistrų „virtuvės“ užkulisiai

Specialus projektas

2023-10-16 15:00

Viena didžiausių problemų, su kuriomis susiduria įsirenginėjantys ar renovuojantys namus – gerų, kvalifikuotų meistrų, gebančių įrengti inžinerinę įrangą namuose, trūkumas: montuotojų santechnikų, elektrikų, kitų specialistų. Jau keletą metų Lietuvoje, namų įrangos parodos „Supernamai“ metu yra organizuojami montuotojų čempionatai. Inovatyvios vandens Inžinerinės įrangos gamintojos, vokiečių kompanijos TECE prekybos atstovybė Lietuvoje prie šio čempionato reikšmingai prisideda, įrengia varžybų stendą, suteikia medžiagas, kad meistrai galėtų pademonstruoti savo sugebėjimus.

Pasak gamintojų atstovų, nuo meistro kvalifikacijos didele dalimi priklauso, kaip veiks sumontuota įranga, kiek žmonės galės mėgautis komfortu, kurį sumanė gamintojas. Keletą metų iš eilės montuotojų čempionatą laimėdavo patyręs vilnietis meistras Sergej Makarenko. Šiais metais organizatoriai jam nesuteikė teisės dalyvauti rungtynėse, norėdami paskatinti ir kitus stengtis ir siekti profesinio meistriškumo. Pasak S. Makarenko, geras meistras visų pirma turi būti sąžiningas. Pasiklausykite, ką kalba profesionalas apie meistrų virtuvės užkulisius.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.