Nauja skalbimo funkcija, leidžianti neberūšiuoti drabužių prieš skalbimą

Lrytas.lt

2023-05-12 09:00

Būkime sąžiningi – kaip dažnai drabužius prieš skalbimą išrūšiuojame pagal jų audinius? Medvilnė, vilna, džinsas, linas, sintetika, trikotažas... Ką jau kalbėti apie audinius, kurių sudėtyje galime rasti skirtingų rūšių siūlų, tarkime, trikotažo marškinėliai su elastanu. Tokie audiniai kelia dar daugiau klausimų renkantis skalbimo ir džiovinimo programą, kuri kiekvieną kartą pasiektų geriausią rezultatą.

Išmaniosios technologijos siūlo dar vieną sprendimą šiam iššūkiui – specialios skalbimo ir džiovinimo programos, kurios išsaugo skirtingo audinio geriausią išvaizdą. Tačiau ar tokios programos reikalauja ir specialių skalbimo priemonių?

Šioje vaizdo įrašų ciklo laidoje AEG buitinės technikos ambasadorė, drabužių kūrėja Agnė Gilytė ir AEG buitinės technikos ekspertas Ignas Bernotas pasidalins, kaip su turimomis skalbimo priemonėmis pasiekti geriausią skalbimo rezultatą, net ir skalbiant skirtingus audinius vienu metu.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.