Išmanusis drabužių priežiūros patarėjas: trikotažui skalbti be jokių galvosūkių

Specialus projektas

2023-05-09 09:00

Trikotažas yra vienas populiariausių audinių mados industrijoje. Ne be priežasties – trikotažo marškinėliai yra bene visų amžiaus grupių mėgstamas drabužis, o juos lengva derinti tiek tarpusavyje, tiek su kitais audiniais. Tačiau neretai šio audinio drabužių sudėtyje gali būti ir medvilnės, viskozės ar elastano, kas gali kelti klausimą – tai, kaip teisingai skalbti ir džiovinti trikotažą? Ar skalbdami šio audinio drabužius su medvilnės programa nepakenksime audiniui? Kokią tinkamiausią programą rinktis pagal etiketėje esančius simbolius?

Išmaniosios technologijos siūlo palikti šį galvos skausmą dar vienai naujovei – drabužių priežiūros patarėjui arba kitaip, etikečių žinynui. Šioje vaizdo įrašų ciklo laidoje AEG buitinės technikos ambasadorė, drabužių kūrėja Agnė Gilytė ir AEG buitinės technikos ekspertas Ignas Bernotas papasakos, kaip naudotis išmaniuoju etikečių žinynu ir patars, kaip džiovinti džiovyklėje tamsius drabužius, jog jie nenubluktų.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.