Iššūkiai prižiūrint medvilnę: kaip išmaniosios technologijos padeda išsaugoti prekinę išvaizdą

Specialus projektas

2023-05-05 09:00

Medvilniniai drabužiai greičiausiai sudaro didžiausią dalį mūsų garderobo. Ir ne veltui – tai kvėpuojantis, lengvas, tvarus ir malonus prie kūno audinys. Nors iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad medvilninio rūbo priežiūra yra paprastesnė, lyginant su vilna ar linu, vis tik netinkamai išskalbus audinys praranda savo prekinę išvaizdą.

Skalbimo bei džiovinimo temperatūra, sukimo ciklai, vandens minkštumas ar skalbiklio kiekis – dalis aspektų, į kuriuos būtina atkreipti dėmesį siekiant ilgiau išsaugoti kokybišką medvilnės būklę. Čia į pagalbą ateina išmaniosios technologijos, kurios pasirūpina tinkamai parinkti parametrus, o mums belieka po kiekvieno skalbimo džiaugtis drabužiu it apsivilkus pirmą sykį.

Šioje vaizdo įrašų ciklo laidoje AEG buitinės technikos ambasadorė, drabužių kūrėja Agnė Gilytė ir AEG buitinės technikos ekspertas Ignas Bernotas aptars visus teisingus medvilnės priežiūros parametrus ir pasiūlys veiksmingų sprendimų, padėsiančių išsaugoti kokybišką medvilnės būklę kuo ilgiau.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.