Naujas technologinis sprendimas: iš esmės palengvins varginančią vilnos priežiūros rutiną

Specialus projektas

2023-04-26 09:00

Sakoma, kad vilna yra tvarios mados ateitis, o vilnoniai drabužiai – laikui nepavaldus stiliaus akcentas. Vis tik neretai vengiama į savo garderobą įtraukti šio audinio drabužius dėl sudėtingos jų priežiūros. Skalbti žemoje temperatūroje arba rankomis, džiovinti tik horizontaliai patiesus, lyginti per audinį, išvertus į blogąją pusę. Natūralu, jog besitęsiantis priežiūros reikalavimų sąrašas nuslopina motyvaciją rinktis tokius minkštus, malonius, megztus drabužius. Tačiau ar vilnonių audinių priežiūra iš tiesų tokia pretenzinga, jei į pagalbą pasitelkiamos išmaniosios technologijos?

Šioje vaizdo įrašų ciklo laidoje AEG buitinės technikos ambasadorė, drabužių kūrėja Agnė Gilytė ir AEG buitinės technikos ekspertas Ignas Bernotas ne tik aptars didžiausius iššūkius, kylančius vilnos audinių priežiūroje, bet ir pasiūlys veiksmingų sprendimų, kaip pasitelkus pažangią buitinę techniką palengvinti šio reiklaus audinio priežiūros rutiną.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.