Naujovė rinkoje: nuo šiol lino drabužių priežiūra taps paprastesnė

2023-04-24 09:00, atnaujinta 2023-04-24 15:23

Šiandien tvarumas nėra tik apie drabužio kelią iki mūsų drabužinės. Tai – ir tinkama jo priežiūra atsidūrus mūsų garderobe. Būtent pažangios technologijos ir inovatyvi buitinė technika palengvina pastangas išlaikyti drabužių ilgaamžiškumą, kuris ir yra tvaraus gyvenimo stiliaus esmė. Vis tik kiekvienas audinys reikalauja individualaus dėmesio, tad kol technologijos rūpinasi techniniu procesu, mūsų atsakomybė – pasikliauti jomis, parenkant konkrečiam audiniui tinkamą priežiūros sprendimą.

Įkvėpti šios idėjos pristatome laidų ciklą, kuriame AEG buitinės technikos ambasadorė, drabužių kūrėja Agnė Gilytė ir AEG buitinės technikos ekspertas Ignas Bernotas kviečia ne tik tvariau, bet ir išmaniau pažiūrėti į drabužių priežiūrą, kad turimu garderobu kaskart džiaugtumėtės it apsivilkę pirmą sykį.

Šios laidos karalius – lino audinys, iš kurio pasiūti drabužiai yra neatsiejama vasariškų įvaizdžių dalis. Tad kaip tinkamai pavasarinės spintos revizijos metu iš „žiemos miego pakelti“ lininį garderobą ir paruošti turimus derinius šiltiems orams? Kokia programa skalbti ir džiovinti lininius drabužius, kad medžiaga nesukietėtų ir neprarastų formos? Kaip išlaikyti ryškias lino audinio spalvas? Į šiuos ir kitus klausimus vaizdo įraše atsakymų ieško Agnė ir Ignas.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.