Čia svarbiausias žmogus: žiniomis nemokamose paskaitose apie fizinį ir informacinį aplinkos prieinamumą dalysis srities specialistai

Specialusis projektas

2022-09-05 09:00

Ženk pirmąjį žingsnį – ateik ir sužinok. Tai – nelengvo, bet prasmingo kelio pradžia, kuriant įtraukią, draugišką ir saugią Lietuvą. Kiekvienas – kūrėjas, vairuotojas, valstybės tarnautojas, architektas – gali prisidėti prie šiuolaikiškos ir modernios – ateities – visuomenės kūrimo bei ugdymo. Visuomenės, kurioje visi nariai lygūs, kurioje pastebima ne negalia, o galios, gebėjimai ir patirtys. Aplinka – daiktai ir pastatai – patogūs bei saugūs visiems: neįgaliesiems, vaikams, senjorams, tėvams, stumiantiems vežimėlį, labai aukšto ar labai žemo ūgio žmonėms, keliautojams su krepšiais. Paskaitų ciklo „Prieinamumas atveria galimybes“ startas jau visai netrukus. Apie universalųjį dizainą tiesiai iš prof. M. Šaliamoro lūpų išgirsite rugsėjo 8 d. 16 val. MO muziejaus Kino salėje. Apie lengvai suprantamos kalbos ypatumus ir informacijos prieinamumą specialistai žiniomis dalysis rugsėjo 22 d. 16 val. M. Mažvydo bibliotekoje. Nemokamos paskaitos vyks gyvai ir nuotoliniu būdu. Daugiau informacijos rasite Neįgaliųjų reikalų departamento portalo naujienų skiltyje arba socialiniame tinkle „Facebook“.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.