Žymaus virtuvės šefo pamėgta „Piemenėlio Excellence“ produkcija nustebins: sukūrė ledus net su druska ir pipirais

Partnerio turinys

2021-08-16 14:00, atnaujinta 2021-08-16 14:12

Į Alytuje esantį „Rivonos“ cechą kasdien atkeliauja per 100 tonų šviežiausio pieno, kuris vos per pusdienį virsta pirkėjų mėgstamais varškės sūreliais, jogurtais, ledais bei kitais kiekvieno namams reikalingais geriausios linijos produktais. „Rivonos“ ceche gamybą ne kartą stebėjo bei čia lankėsi ir vienas žinomiausių Lietuvos virtuvės šefų Deivydas Praspaliauskas. Pastarasis tikina, kad gamybos sistema jam pasirodė tikrai įspūdinga ir verta dėmesio, tad geriausią „Piemenėlio Excellence„ produkciją pastarasis naudoja ir kasdien, ir savo restorane.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.