Patiekalas, priversiantis laižytis pirštus: papuoškite švenčių stalą įdarytais „portabella“ grybais

„Lietuvos ryto“ televizija

, Goda Prapuolenytė

2020-12-01 08:00

Sveikas maistas gali būti ir gardus, ir lengvai paruošiamas, o ypač, jei nebijosite eksperimentuoti. Sveiko maisto studijos šefė Aistė Švetkauskė siūlo netradiciškai pasigaminti didžiuosius „portabella“ grybus – tereiks natūralių prieskonių, saldžiųjų bulvių įdarui ir skonis nustebins kiekvieną! Patiekalas tiks ir vegetarams, nes jame nėra mėsos.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.