Grilio meistras parodė, kaip paprastu būdu iškepti pasakiško skonio jautienos kepsnį

Kristupo Krivicko BBQ užrašai

2020-11-11 11:10, atnaujinta 2020-11-19 08:15

Jungtinėje Karalystėje gyvenantis grilio meistras, tinklaraščio „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“ ir trijų receptų knygų autorius Kristupas Krivickas pamokė, kaip paruošti jautienos kumpio kepsnį su jaučio kaulų čiulpais.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.