Svarbus dalykas, kurį reikia žinoti renkantis riebalus maisto ruošimui

Laidoje „Sveiki įpročiai" natūropatinės mitybos specialistė Tautvilė Šliažaitė šįkart aptaria, kokius riebalus sveikiausia naudoti maisto ruošimui. Ką geriau pilti į keptuvę - alyvuogių, linų sėmenų aliejus, o gal sviestą ar natūralius taukus? Pasirodo, yra viena svarbi taisyklė, kuri padės jums atsirinkti, ant ko geriau kepti, o ką geriau pilti ant salotų ar kitų patiekalų.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.