Turkų šefai parodė, kaip pasigaminti tikrą kebabą – apsilaižysite pirštus

Skaičiuojama, kad yra daugiau nei 300 rūšių skirtingų turkiško kebabo receptų. Daugelio jų skoniai ir patiekalo pateikimas smarkiai skiriasi nuo mums pažįstamų ir įprastų matyti populiariose lietuviškose užkandinėse. Kaip pasigaminti tikrą turkišką kebabą, pamokė didžiausio Antalijos viešbučio „Rixos Premium Tekirova“ virtuvės šefai Celal Dilsiz ir Serdar Kaygusuz.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.