Gordonas Ramsay
vienas – geriausių ir geidžiamiausių ne tik Jungtinės Karalystės, bet ir viso pasaulio virtuvės genijų. Jis nuolat apdovanojamas prestižiniais apdovanojimais, yra įkūręs begales prabangių restoranų ir skaičiuoja ne vieną dešimtį milijonų vertą asmeninį turtą. Tikrai ne kiekvienam pavyksta namuose išsikepti tobulą kepsnį, todėl G.Ramsey moko, kaip pasigaminti jį tokį, kad net į restoraną nereikėtų eiti. Tobulam kepsniui reikės: jautienos, druskos, šviežių maltų pipirų, sviesto, česnako, alyvuogių aliejaus. Gaminimo eiga: naudokite daug druskos ir pipirų, įtrinkite mėsą ir spustelėkite ją pirštais. Kuo storesnis kepsnys, tuo daugiau prieskonių reikės. Stipriai įkaitinkite keptuvę ir prispauskite mėsą prie jos dugno. Kepkite 2-3 minutes iš visų pusių. Kepdami antrą kepsnio pusę keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įdėkite česnako skiltelę. Šaukštu pilkite sviestą ant kepsnių. Iškepusią mėsą palikite šiek tiek atvėsi ir tuomet supjaustykite.