Kad už stogą nereikėtų mokėti dvigubai – būtina tai įsidėmėti

Lrytas.lt

2017-10-13 07:55

Rinkdamasis stogą dažnas skaičiuoja ir lygina tik stogo dangos kainą, tačiau pamiršta labai svarbią sąmatos dalį – stogui būtinus priedus. „Nenaudojant stogo priedų jis nekvėpuoja, nėra ventiliacijos, vadinasi, stogo tarnavimo laikas trumpėja“, – patarimais vaizdo reportaže dalinasi Tadas Jukna, stogo dangos priedais prekiaujančios „Eurosystem Polska“ pardavimų vadovas Baltijos ir Skandinavijos šalims. Inžinierius Jevgenijus Zagoniajevas atkreipia dėmesį, kad su originaliais priedais stogo dengimo darbai vyksta sparčiau, nes surasti alternatyvą užtrunka, taipogi švaistomas brangus paties užsakovo, konstruktoriaus ir statybininkų laikas. „Svarbu nuo pat pradžių paaiškinti užsakovui, kad geriau netaupyti 50 – 60 eurų ir nusipirkti originalias detales, nes taisyti savo klaidų po metų ar dviejų niekam nesinori, ir tai kainuoja pinigus, laiką ir daug nervų“, – sako J. Zagoniajevas.

Ketinančius dengti stogą ar fasadą bei ieškančius geriausio sprendimo, stogų ir fasadų lyderė Baltijos šalyse UAB „Eternit Baltic“ kviečia išbandyti savo laimę dalyvaujant žaidime. Jo nugalėtojas susigrąžins pinigus už naują savo namo stogą ar fasadą, o net dešimt laimingųjų džiaugsis prabangiomis „Big Green Egg“ kepsninėmis.

Daugiau informacijos apie žaidimo taisykles rasite www.eternit.lt.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.