Kaip teisingai paruošti kazaną maisto gaminimui?

, „Lietuvos ryto“ televizija

2014-12-09 23:50, atnaujinta 2016-12-11 19:08

Kai liejamas ketaus gaminys, ant jo lieka alyvos, kurią būtina pašalinti, o tuomet - impregnuoti gaminį aliejumi. Laidą „Vantos lapas“ žiūrėkite kiekvieną sekmadienį nuo 10:25 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.