Kraujas, ryžiai ir svogūnai – ką iš to galima pagaminti?

, tapas.lt

2014-11-18 14:37, atnaujinta 2016-12-11 18:41

„Tapas.lt“ kulinarinė ekspedicija Ispanijoje tęsiasi – lietuvių autobusiukas rieda šiaurinės Ispanijos „Castile-Leon“ regiono keliais. Šis regionas garsėja savo išskirtiniais vynais, gaminamo nedideliais kiekiais, ir unikalia kraujine dešra, kuri savo sudėtimi gerokai skiriasi nuo mums pažįstamos lietuviškos kraujinės dešros.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.