„Kelių patruliai: viskas užfiksuota“: BMW vairuotojo elgesys kelyje pribloškė vilnietį

2023-12-01 15:25

Konkursui „Kelių patruliai: viskas užfiksuota“ skaitytojas Romas atsiuntė vaizdo įrašą, kaip BMW vairuotojas ignoravo Kelių eismo taisykles. Vaizdo registratoriumi užfiksuota, kaip Vilniuje BMW vairuotojas įžūliai rikiavosi į kitą eismo juostą kirsdamas ištisinę liniją taip vos nesukeldamas avarijos. „Čia tikras „kelių gaidelis“ su jam priderančia mašina“, – komentavo priblokštas Romas.

Kviečiame ir jus prisidėti prie saugesnio vairavimo keliuose skatinimo, raginame pasimokyti ne tik iš savų, bet ir iš svetimų klaidų bei jų nekartoti! Dalyvaukite „Lrytas.lt“ portalo skelbiamame konkurse „Kelių patruliai: viskas užfiksuota“. Dalinkitės savo turimais įrašais, kuriuose pavyko užfiksuoti Kelių eismo taisykles pažeidusius vairuotojus. Konkurse, kuris vyks iki gruodžio 15 dienos, gali dalyvauti visi norintys. Užfiksuotų kelių eismo dalyvių pažeidimų „Lrytas.lt“ redakcija laukia el. paštu Bendraukime@lrytas.lt. Tema – „Kelių patruliai: viskas užfiksuota“.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.