Vilniuje triukšmingai pasitikti Dakaro dalyviai: sidabrą iškovojęs R. Baciuška tiki – ne dėl statulėlės važiuojame

Lrytas.tv

2023-01-16 12:56

Rokas Baciuška ir šturmanas Oriol Vidal Montijano, lenktynininkai Tomas Jančys ir Irmantas Bražiūnas bei „Constra Racing“ komanda pirmadienį priešpet su komandomis nusileido Vilniaus oro uoste. Iš Saudo Arabijos grįžusius lietuvius plojimais ir palaikymo šūksniais pasitiko artimieji ir gerbėjai. Šiemet iš ralio sidabro medalį parsivežė gamyklinė komanda „Red Bull Can-Am Factory Team“, tačiau vos per žingsnį buvo ir nuo aukso. Paskutinius keliasdešimt kilometrų R. Baciuškai trasoje dėl techninių problemų teko sustoti ir taip iš rankų paleisti čempiono titulą.

Bendroje įskaitoje „Mediafon“ komanda šių metų ralio lenktynėse su motobagiu užėmė 19 vietą. Ekipažas šiame ralyje dalyvavo trečiąjį kartą, šiemet komanda pasiekė savo aukščiausią rezultatą. T. Jančys, su komanda pirmadienį grįžęs į Lietuvą, komentavo, kad techniniai išbandymai ir gamtos sąlygos sunkino varžybas, tačiau džiaugėsi, kad pavyko finišuoti

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.