Norintiems iškeliauti kačių šeimininkams – išskirtinio viešbučio paslaugos: suteiks augintiniams aukščiausios klasės aptarnavimą

Lrytas.tv ir „Reuters“

2022-09-28 08:57

Išvykstantiems į keliones paryžiečiams rado puikią išeitį, kai reikia rasti, kas prižiūrės paliekamą augintinį. Kačių viešbutyje „Arbre a Chats“ („Kačių medis“) būsimi svečiai vietas turi rezervuotis iš anksto, nes visos 24 šiuolaikinės ir patogios kabinos dažniausiai yra pilnai užimtos. Katės, kurios pažįsta viena kitą, gali apsigyventi dviese ir net dalytis kambariu. Gyvūnams snūduriuojant ant sofų ar sėdint aukštai medžio formos medinėje laipiojimo konstrukcijoje bei stebint gatvės gyvenimą nuo atbrailos prie lango, jų šeimininkai mėgaujasi kelionėmis. Be visų patogumų kačių viešbučio darbuotojai užtikrina, kad šeimininkai būtų informuoti apie augintino būklę: administracija du kartus per savaitę savininkams siunčia nuotrauką ir žinutę apie tai, ką katė valgo ir kaip sutaria su kitais svečiais.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.