Prieš antrąjį rinkimų turą – A. Širinskienės ir I. Vėgėlės žodinis mūšis: „Jūs dar naujokas, įprasite“

2024-10-25 19:00

Naujienų portalo Lrytas laidoje „Valdžia“ su valstiečių sąrašu kandidatuojantis advokatas Ignas Vėgėlė demokrato Tomo Tomilino paprašė aiškiai atsakyti, ar po rinkimų jie dirbtų su konservatoriais. „Gerbiamas Ignai, aš jums galiu net ranką paspausti ir pasakyti, kad tikrai ne“, – prisiekinėjo advokatą su rankų suėmęs T. Tomilinas. O pats I. Vėgėlė įsivėlė į žodžių mūšį su „Nemuno aušros“ atstove Agne Širinskiene, klausdamas, kodėl ši pastoviai apie jį feisbuke leidžia įvairias žinutes. A. Širinskienė atšovė, kad I. Vėgėlė yra žmogus, kuris „neperneša kritikos“, todėl geru politiku esą būti negali.

Specialiai 2024 metų Seimo rinkimams skirta politinių aktualijų laida „Valdžia“ jau portale Lrytas. Žurnalistė, laidų vedėja Daiva Žeimytė-Bilienė diskutuoja su politikos mohikanais apie pasiruošimą Seimo rinkimams, politinių partijų atstovų pažadus, atskleidžia jų atsakymus į nepatogius klausimus. Politinių aktualijų laidą žiūrėkite ketvirtadienį ir penktadienį 19 val. portale Lrytas.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.