Video
Audio

„Odontologai pataria“: paciento ir gydytojo bendravimas

Lrytas.tv ir LR Odontologų rūmai

2023-06-08 18:30

Paciento ir gydytojo odontologo bendravimas – labai svarbus norint kokybiškų gydymo rezultatų. Tačiau jau esant odontologo kabinete ne visada pavyksta susikalbėti. Kas tai lemia ir kaip tokias situacijas galima išspręsti? Kiek įtakos paciento ir gydytojo bendravimui turi odontologinių procedūrų baimė ir kaip jas įveikti? Koks yra kokybiško bendravimo pagrindas? Apie tai laidoje „Odontologai pataria“ pasakojo sveikatos psichologė dr. Gita Argustaitė-Zailskienė.

„Odontologai pataria“ – LR Odontologų rūmų iniciatyva pradėta laida visuomenei. Jos metu patyrę odontologų bendruomenės specialistai paprastai ir aiškiai kalba įvairiomis su burnos sveikata susijusiomis temomis. Šios laidos tikslas – ne tik šviesti aktualiais burnos sveikatos klausimais, bet ir atsakyti į dažniausiai užduodamus klausimus. Nuo šiol laidą „Odontologai pataria“ bus galima pamatyti kas antrą kiekvieno mėnesio ketvirtadienį lrytas.lt bei lrytas.tv platformose.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.