Dėl VSD pranešėjo komisijos veiklos – įnirtingos diskusijos: D. Gaižauskui siekiant KT verdikto, M. Maldeikis klaidomis laiko nežinojimą

Prezidentas Gitanas Nausėda mato pagrindo opozicijos kreipimuisi į Konstitucinį Teismą dėl Valstybės saugumo departamento (VSD) pranešėjo istoriją tyrusios parlamentinės komisijos. Šalies vadovo teigimu, kyla klausimų dėl šios komisijos sudarymo teisėtumo. Lietuvos valstiečių ir žalių sąjungos (LVŽS) frakcijos Seime narys Dainius Gaižauskas prašys Konstitucinio Teismo (KT) įvertinti Valstybės saugumo departamento (VSD) pranešėjo istoriją nagrinėjusios komisijos veiklą.

Seimo NSGK narys Dainius Gaižauskas ir Seimo narys Matas Maldeikis laidoje „Lietuva tiesiogiai“ aptarė susiklosčiusią situaciją ir pagrindė savo pozicijas. Plačiau apie tai laidoje „Lietuva tiesiogiai“, ją žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.